Vibraatori eest hoolitsemine


Ilma korraliku puhastamiseta võivad bakterid vibraatoritel ja muudel seksleludel elada ja kasvada. See võib põhjustada haiguste, kõige sagedamini vaginaalse ja anaalse gonorröa, bakteriaalse vaginoosi ja kuseteede infektsioonide levikut. Pärast iga kasutuskorda tuleb seksmänguasju puhastada lõhnatu seebi ja sooja veega. Tänapäeval on nii palju tooteid, mis aitavad vibraatoreid puhtana hoida, näiteks spetsiaalsed seebid ja kaasaskantavad UV-steriliseerimisümbrised, millega saab liikvel olles puhastada. Mänguasjade jagamisel on eriti oluline hoida need võimalikult sanitaarsed. Kondoome võib kasutada ettevaatusabinõuna mänguasjade katmiseks, kui neid kasutatakse partnerite peal, et vältida sugulisel teel levivate nakkuste ja muude nakkuste levikut. Arstid, sealhulgas seksinõustajad, uroloogid, onkoloogid ja seksuaalfunktsiooni häireid põhjustavate seisundite spetsialistid võivad anda lisanõu vibraatorite õige hooldamise ja kasutamise kohta.

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga